Bröllop

”Nasse: Hur stavar man till kärlek?

Nalle Puh: Du stavar det inte, du känner det”

Dags för en av de största dagarna i era liv? Grattis! Då har ni kommit helt rätt.

Välkommen till min bröllopssida!

Planerar ni att gifta er?

Vad roligt, stort grattis!

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i era liv och det är viktigt att den behandlas därefter. Ingenting ska lämnas till slumpen och jag vill att ni ska känna er trygga med era val. När den stora dagen kommer, ska ni kunna slappna av, njuta och veta att jag tar hand om allt som rör fotograferingen. 

I min roll som bröllopsfotograf kan jag erbjuda något för alla, oavsett om ni gifter er stort eller litet, borgerligt eller kyrkligt, inomhus eller utomhus. Kontakta mig redan idag så berättar jag mer och sedan träffar jag er gärna för ett första möte där vi går igenom era specifika önskemål.

Läs mer nedan, vi hörs!

Ord av mina bröllopskunder

Vi är så nöjda med Elin som fotograferade på vårt bröllop!
Proffsigt bemötande och bilderna
Blev fantastiska!
 Vi kan absolut rekommendera Elin.


Johanne & Marcus

Elin är en närvarande & inlyssnande fotograf, som ger tips & idéer. Då hon fotograferade vårt bröllop fick hon oss att känna oss avslappnade.. Det syns nu på korten att vi hade roligt.


Sara & David

Elin har ett väldigt vackert synsätt som genomsyrar alla hennes fotografier! En mycket lyhörd, energisk och talangfull fotograf som fångar upp det fina hos varje individ och i varje miljö.


Maria & Jon

Så här går det till

Den stora dagen är fylld av förväntan, nervositet, glädje och kärlek – och jag hjälper er att föreviga dagen på ett tryggt och professionellt sätt. Ni kan känna er helt lugna med mig som fotograf, jag ser till så ni känner er avslappnade och hjälper er skapa och bevara oförglömliga minnen för livet. Och ha roligt samtidigt! Detta är en dag att njuta av!

1

FÖRSTA STEGET

Första steget är taget, ni har hittat mig, ni har tittat på mina bilder från bröllop nedan och känner att jag verkar vara rätt för er. Då kontaktar ni mig enkelt här och beskriver era önskningar kortfattat. Jag återkommer till er, och vi kommer fram till vilket av mina skräddarsydda paket som passar er bäst och ger er en prisuppgift.

2

TRÄFF OCH PROVFOTO

Nästa steg är en första träff för att lära känna varandra, den kan med fördel ske online men också genom en fysisk träff. Vi går igenom detaljerna för bröllopsdagen (så långt ni vet dem) och bestämmer tid för en provfotografering. Att provfota gör att ni kommer känna er mycket mer avslappnade på den stora dagen.

3

DAGEN D

Äntligen är dagen kommen! Vi träffas på den tid och plats vi kommit överens om och har en rolig, avslappnande stund med fotograferingen. Viktigt att ni också ger er tid att njuta av dagen, det är vad som ger de bästa mnnena sedan. Efter fotograferingen redigerar jag bilderna och sedan får ni dem i en fin bröllopsbox.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Vad ingår?

När du bokar bröllopsfotografering hos mig ingår detta i samtliga av mina paket:

INLEDANDE MÖTE

Vi går igenom era önskemål och planering för den stora dagen och lär känna varandra, Antingen fysiskt eller digitalt.

BRÖLLOPSBOX

Innehåller digitala bilder i låg- och högupplöst, färg/svartvitt, några framkallade bilder och  en överraskning

PROVFOTOGRAFERING

En provfotografering på platsen där vi ska fota på bröllopsdagen, för att ni ska känna er lugna.

FÖRSTORINGAR

I de flesta av mina paket ingår förstoringar, antal och storlek beror på vilket paket ni väljer.