Barn och familj

”Jag kan inte stoppa tiden, men jag kan frysa ögonblicket”

Tiden går så fort, särskilt efter att vi fått barn.

Låt mig föreviga det bästa ni har, så ni kan behålla era vackra minnen på bild och inte bara i hjärtat.

Dags för barn– och familjefotografering?

Vad roligt, varmt välkomna!

Frågorna kan vara många inför en fotografering och jag lovar att stötta er genom alla funderingar. Hur går det till? I studio eller utomhus? Vad händer om barnet vägrar le? Vad ska vi ha på oss? Hur gör vi om det blir dåligt väder?

Det allra viktigaste steget är ju redan taget och det är att faktiskt vilja skapa era minnen för livet.

Alla delar i livet är lika viktiga att föreviga. Ingen är för ung eller för gammal för att fångas på bild. Ni vet ju själva hur otroligt värdefulla bilder av era älskade är, oavsett vilken ålder de har. 
 
Under det första året händer mycket och därför har jag särskilda paket för Det första året. Nyfödd, 8 månader och ett år är lämpliga tidpunkter att fota det lilla barnet, men det går självklart att kombinera detta paket hur ni vill.. Kontakta mig för att få veta mer om det. 

Vänta inte, nu återstår endast att kontakta mig så sköter jag resten!

KONTAKTA MIG!


SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1

FÖRE FOTOGRAFERINGEN

Första steget, och det viktigaste, är att ni kontaktar mig. Efter att första kontakten är gjord kommer jag ledsagda er genom hela processen, från förfrågan till leverans av bilder. Jag kommer att ge tips om kläder, lugna er med att alla barn är busiga ibland och hjälpa er välja en plats för fotografering. Vi bestämmer tillsammans en dag och tid för fotograferingen.

2

UNDER FOTOGRAFERINGEN

På fotodagen träffas vi på platsen vi i förväg bestämt, antingen i min studio eller utomhus på ett fint ställe. Ni behöver inga förkunskaper i hur ni poserar, utan jag kommer hjälpa er under hela fotograferingen, få er och barnen avslappnade och göra fotograferingen till en rolig upplevelse för alla.
Fotograferingen tar ungefär en timme.

KONTAKTA MIG!

3

EFTER FOTOGRAFERINGEN

När fotograferingen är genomförd gör jag iordning ett bildurval till er av de bästa bilderna och därifrån väljer ni vilka bilder ni vill köpa. Bildurvalet kan göras digitalt eller via en bildvisning hos mig. Jag redigerar de bilder ni valt och sedan får ni dem i digitalt format anpassade både för sociala medier och förstoringar, i färg och svartvitt. Sen kan ni välja till produkter såsom förstoringar.