Gravid

Ingen annan kommer någonsin förstå styrkan i min kärlek till dig.

Du är den enda som vet hur mitt hjärta låter från insidan.

När du är gravid är du en magisk bärare av liv, oavsett hur du känner dig. Denna upplevelse är något som definitivt förtjänar att förevigas. Välkommen till min sida om gravidfoto!

Är du gravid och vill föreviga den speciella upplevelsen med en gravidfotografering utomhus eller i studio?

Grattis! Då har du kommit helt rätt!

Målet och min önskan är att du ska få känna dig lika vacker som du faktiskt är. Du skapar ju en annan människa, helt otroligt häftigt!

Gravidfotograferingen görs med fördel under vecka 25-35, så vänta inte för länge. Unna dig själv en upplevelse som blir ett fint minne för livet.

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer!

Här besvarar jag några vanliga funderingar inför gravidfotograferingen.

Tveka inte att kontakta mig om du funderar över något.

STUDIOFOTO ELLER UTOMHUS

Vi skapar fantastiska foton i både min studio och utomhus, helt beroende på vad du önskar. Det går givetvis också att kombinera inomhus och utomhus.

KLÄNNINGAR TILL UTLÅNING

Jag har klänningar du kan få låna och jag bjuder på bubbel och tilltugg, medan du byter om i mitt mysiga omklädningsrum.

FOTOSTYLING

Det finns också möjlighet att komplettera gravidfotograferingen med styling av hår, makeup och blommor; jag samarbetar med duktiga kreatörer inom dessa områden.

OMBOKNING MÖJLIG

Ditt mående och välbefinnande styr fotograferingen. Om det är dåligt väder eller om du mår dåligt den valda dagen, så bokar vi om fotograferingen till en ny dag utan extra kostnad.

Så här går det till:

1

FÖRE FOTOGRAFERINGEN

Första steget, och det viktigaste, är att du kontaktar mig. Efter att första kontakten är gjord kommer jag ledsagda dig genom hela processen, från förfrågan till leverans av bilder. Jag kommer att ge tips om kläder, och hjälpa dig välja en plats för fotografering med mera. Vi bestämmer tillsammans en dag och tid för fotograferingen.

2

UNDER FOTOGRAFERINGEN

På fotodagen träffas vi på platsen vi i förväg bestämt, antingen i min studio eller utomhus. Du behöver inga förkunskaper i hur du poserar, utan jag kommer hjälpa dig under hela fotograferingen. Det är mitt jobb att se till att du känner dig fin och avslappnad. Mitt mål är att göra fotograferingen till ett fint minne.


KONTAKTA MIG!

3

UNDER FOTOGRAFERINGEN

När fotograferingen är genomförd gör jag iordning ett bildurval med de bästa bilderna och därifrån väljer du vilka bilder du vill köpa. Jag redigerar de bilder du valt och sedan får du dem i digitalt format anpassade både för sociala medier och förstoringar, i färg och svartvitt. Om du vill kan du välja till produkter såsom förstoring.