Företag och Sociala medier

Jag hjälper dig med ditt företags fotobehov och sociala medier

– s
å du kan skapa fler affärer och fokusera på det du gör bäst!

I dagens digitala samhälle gäller det att synas för att finnas. Låt mig hjälpa dig synas!

För att på bästa sätt visa upp dig själv och din verksamhet behöver du investera i bra bilder, tid och engagemang. Jag kan hjälpa dig med det.

LÄS MER OM SOCIALA MEDIERLÄS MER OM FÖRETAGSFOTO

Vill du ha hjälp med ditt företags
Sociala Medier?

Med universitetspoäng i marknadsföring, ett starkt intresse för digital marknadsföring och en utbildning till Diplomerad Social Media Manager, vet jag vad som krävs för att på bästa sätt synas i sociala medier; den främsta platsen för att nå ut till dina kunder.

Vare sig du vill lära dig mer om hur sociala medier fungerar, få rådgivning om hur du bättre kan nå ut till dina kunder eller vill ha någon som hanterar dina sociala medier åt dig kan jag bidra med min hjälp och kunskap.

Vi går igenom ditt företags behov

Vill du ha hjälp att nå ut i sociala medier?
Vill du skapa en hållbar strategi för att synas där dina kunder finns?
Vill du ha praktisk hjälp med hur du publicerar inlägg och stories för att fånga och interagera med potentiella kunder?

EXPERTHJÄLP

Ta hjälp av en expert på dessa delar och få mer tid över till att fokusera på ditt företags kärnverksamhet! Jag hjälper dig att skapa fler affärer.

ERBJUDANDE

Jag kan bidra med bland annat foto, film, analys och strategi för din närvaro i sociala medier. Jag är lyhörd, hängiven och ger dig material av högsta kvalitet. Aktivt och målmedvetet arbetar jag med att nå dina potentiella kunder och säkerställer att ditt företag syns i sociala medier.

SKRÄDDARSYDD PAKETLÖSNING

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar just dig och ditt företag. Oavsett vilket behov du har, hjälper jag dig gärna! Vänta inte, hör av dig redan idag!

KONTAKTA MIG!

Behöver du nya bilder
på din personal och din verksamhet?

Bästa sättet att nå ut är genom nya, uppdaterade bilder på din personal, din verksamhet och dina produkter/tjänster. Hos mig får du hjälp med både små och stora fotojobb. Att ha en uppdaterad bildbank är alltid en bra idé!

Jag är lyhörd och skapar mig en bild av vad ni är för företag och hur ni vill synas. Jag har dessutom svart bälte i att få människor avslappnade framför kameran.

Kontakta mig redan idag, så får du veta mer.