Om mig

Vad roligt att just du hittat hit till min sida!

Jag heter Elin Nord och jag startade mitt företag Timeline Photo hösten 2019.

I mitt företag arbetar jag som fotograf och Social Media Manager. Jag hjälper både företagare och privatpersoner i främst Örnsköldsvik med omnejd, men även på andra platser. I 
mitt företag erbjuder jag hjälp med foto och sociala medier.

Läs mer

Här kan du läsa mer om mig, vad jag gör och vem jag är.

Nu är jag nyfiken på dig, vem är du?

Kontakta mig
FOTOGRAFERING

Fotograferar gör jag dels i min hemmastudio i Örnsköldsvik, dels hos kunden eller utomhus. Jag har fotat så länge jag kan minnas och har alltid varit intresserad av bilder, färg och form och att hjälpa andra. Systemkamera har jag använt i mer än 10 år.

SOCIALA MEDIER

Jag har ett stort intresse för och kunskap om sociala medier och hur vi kan kommunicera och nå ut där. Jag har läst marknadsföring på Umeå Universitet och gått utbildningar i Personligt varumärke och Social Media Management.

PERSONLIGHET

En sammanfattning av ord som mina kunder och följare och gjort om mig: 
Omtänksam, varm, öppen, jordnära, trevlig, driven, engagerad, modig, nyfiken, glad, positiv, inlyssnande, eftertänksam, idérik, kreativ och duktig på att fota.

PRIVAT

Jag är gift, vi har två barn födda 2010 och 2015 och vi bor i ett hus som vi renoverat från grunden. Fotar gör jag även på fritiden – så är det när en jobbar med sin hobby – gillar vacker natur, vandring, inredning, familj och vänner.

SOCIALA MEDIER

Jag hjälper företagare att nå ut till kunder i sina sociala medier.

FOTOGRAFERING

Jag fotar åt både företag och privatpersoner.

EGEN STUDIO

Jag har en egen hemmastudio med parkeringsmöjligheter.