Välkommen till min blogg!

Har en härlig känsla inför denna höst som kommer bli väldigt spännande, rolig och intressant!

Måndag morgon, skolorna har börjat och de allra flesta – utom några semestereftersläntrare – är tillbaka på arbetsplatsen. Tycker du också att denna sommar gick ovanligt snabbt? Swish sa det och så var det plötsligt slutet av augusti.

Höst betyder nystart tycker jag, ännu mer än nyår. Känner du som jag angående det, att den klara luften och energin efter ledigheten ännu mer än kalla januari ger en känsla av att vilja ta itu med saker och göra förändringar? Vad i ditt liv skulle du vilja förändra?

Denna måndag kände jag att det äntligen är dags att skriva mitt allra första blogginlägg. En stor anledning till att jag innan sommaren skapade min nya hemsida var att lägga till bloggfunktionen. Jag vill att hemsidan ska vara min huvudkanal där nyheter kommer och där jag delar med mig om vad som händer i mitt företag och liv. Här vill jag visa upp jobb jag gjort och inspirera med mina kunskaper. Hittills har jag mest arbetat med Instagram, vilket är en fantastisk kanal för att nå ut och den kommer jag absolut fortsätta använda ofta och mycket för att skapa kontakt med er.

Kul att skriva sitt första blogginlägg, har redan fått mersmak…

Men jag vill även hänvisa till min hemsida, som allt mer kommer vara min hemmabas där allt sammanfattat om mig och min verksamhet finns. Läser du bloggar och följer hemsidor? Om inte, dags att börja 😉 Välkommen!

Snart två år har jag nu arbetat med mitt egna företag, häftigt! Jag känner mig väldigt taggad inför denna höst som kommer innebära förändringar i företaget och ett fokus på att synliggöra andra företag genom deras sociala medier. Nästa inlägg kommer att ta upp varför du ska synas i sociala medier, häng med! 😊

Ha det fint så länge!

/Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *