Timeline Photo
Fotograf Elin Sävelind

MINA TJÄNSTER


TIMELINE PHOTO

Jag erbjuder ett flertal tjänster inom fotografering:


 • Bröllop
 • Förlovning
 • Gravid
 • Familj
 • Barn
 • Släktträff
 • Porträtt
 • Lifestyle, dvs "hemma-hos-kunden"
 • Produkt
 • Dokumentering av arbete
 • Annat


Se bilder under Galleri.


Priser kommer att finnas här inom kort.TIMELINE DESIGN

Jag har under 8 månader varit en del av eXpression Design, ett projekt genom High Coast Creative och Expression Umeå, där lokala kreatörer i Höga Kusten samarbetar med lokala tillverkare. 

Har ni, precis som jag, önskat er ett underlägg som håller grytan varm längre? Eller ett underlägg som håller smör- eller glasspaketet kallt under fikapausen en varm sommardag? High Coast Temp löser båda dessa problem och gör det dessutom på ett snyggt sätt.  

 Underlägget för tankarna till gediget, grovt och naturligt – precis som Norrland och Höga Kusten är för mig. Trä från de norrländska skogarna i fint möte med värmehållande och nedkylande täljsten. Som att ta in en bit av naturen; ett underlägg som bara blir vackrare av att användas. 


HIGH COAST TEMP

Formgivare: Elin Sävelind
Tillverkare: Hedlunds Snickerier
Material: Trä och täljsten 

Pris: 1 150:- (920:- exkl. moms)


Se High Coast Temp och mig här:

https://youtu.be/5qjuNuqb_nEKontakta mig för mer information, tidsbokning och prisuppgift